Nutriční hodnoty (Špaldový borůvkový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 356 kJ / 2 714 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,99 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 53,64 g |
Tuky | 70,95 g |
– nasycené | 40,88 g |
– nenasycené | 25,68 g |
–– mononenasycené | 20,58 g |
–– polynenasycené | 5,10 g |
––– omega 3 | 0,62 g |
Vláknina | 53,80 g |
Cholesterol | 194 mg |
Sodík | 179 mg |
Sůl | 0,73 g |
Sacharidy | 429,36 g |
– cukry | 148,56 g |
––– laktóza | 12,81 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
borůvky nebo jiné drobné ovoce | Borůvky čerstvé | |
140 g 140 g celozrnné špaldové mouky | Mouka špaldová celozrnná hladká | 140 g |
140 g 140 g hladké špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | 140 g |
1/2 sáčku 1/2 sáčku prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
40 g 40 g třtinového cukru | Cukr třtinový | 40 g |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
100 g 100 g hladké špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | 100 g |
90 g 90 g třtinového cukru | Cukr třtinový | 90 g |
1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
70 g 70 g másla | Máslo kravské | 70 g |