Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špaldový borůvkový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 356 kJ /
2 714 kcal
Bílkoviny62,63 g
– z toho živočišné bílkoviny8,99 g
– z toho rostlinné bílkoviny53,64 g
Tuky70,95 g
– nasycené40,88 g
– nenasycené25,68 g
–– mononenasycené20,58 g
–– polynenasycené5,10 g
––– omega 30,62 g
Vláknina53,80 g
Cholesterol 194 mg
Sodík 179 mg
Sůl0,73 g
Sacharidy429,36 g
– cukry148,56 g
––– laktóza12,81 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
borůvky nebo jiné drobné ovoce Borůvky čerstvé
140 g 140 g celozrnné špaldové mouky Mouka špaldová celozrnná hladká 140 g
140 g 140 g hladké špaldové mouky Mouka špaldová hrubá 140 g
1/2 sáčku 1/2 sáčku prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
40 g 40 g třtinového cukru Cukr třtinový 40 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
100 g 100 g hladké špaldové mouky Mouka špaldová hrubá 100 g
90 g 90 g třtinového cukru Cukr třtinový 90 g
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
70 g 70 g másla Máslo kravské 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.