Nutriční hodnoty (Hrášková polévka top)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 362 kJ / 1 282 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,17 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,98 g |
Tuky | 92,80 g |
– nasycené | 45,96 g |
– nenasycené | 45,68 g |
–– mononenasycené | 37,11 g |
–– polynenasycené | 8,57 g |
––– omega 3 | 0,44 g |
Vláknina | 27,40 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,65 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 67,93 g |
– cukry | 20,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hrášku čerstvého nebo mraženého | Hrášek zelený | 300 g |
2 2 střední brambory | Brambor zimní | 100 g |
100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
česnek | Česnek čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový | |
1 l 1 l vývaru | Vývar hovězí | 1000 ml |
trocha trocha smetany | Smetana kravská sladká 12% |