Nutriční hodnoty (Kuřecí mletý řízek na způsob Cordon bleu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 975 kJ / 1 189 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 107,31 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 101,38 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,93 g |
| Tuky | 65,66 g |
| – nasycené | 23,63 g |
| – nenasycené | 36,34 g |
| –– mononenasycené | 27,91 g |
| –– polynenasycené | 8,43 g |
| ––– omega 3 | 0,99 g |
| Vláknina | 2,56 g |
| Cholesterol | 559 mg |
| Sodík | 855 mg |
| Sůl | 1,94 g |
| Sacharidy | 40,95 g |
| – cukry | 4,48 g |
| ––– laktóza | 1,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g mletého kuřecího masa | Kuře stehno bez kůže | 500 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 50 ml 50 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 50 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| 1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | 37.5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| plátky plátky sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| plátky plátky šunky | Šunka vepřová vařená | |
| vejce | Vejce slepičí | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
| tuk na smažení | Olej řepkový |