Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí mletý řízek na způsob Cordon bleu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 975 kJ /
1 189 kcal
Bílkoviny107,31 g
– z toho živočišné bílkoviny101,38 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,93 g
Tuky65,66 g
– nasycené23,63 g
– nenasycené36,34 g
–– mononenasycené27,91 g
–– polynenasycené8,43 g
––– omega 30,99 g
Vláknina2,56 g
Cholesterol 559 mg
Sodík 855 mg
Sůl1,94 g
Sacharidy40,95 g
– cukry4,48 g
––– laktóza1,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g mletého kuřecího masa Kuře stehno bez kůže 500 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
50 ml 50 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 50 ml
1 lžíce 1 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 15 g
1 lžička 1 lžička mleté papriky Paprika červená sušená 1 g
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
2-3 lžíce 2-3 lžíce strouhanky Strouhanka pšeničná 37.5 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
plátky plátky sýru Sýr kravský tvrdý 30%
plátky plátky šunky Šunka vepřová vařená
vejce Vejce slepičí
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
strouhanka Strouhanka pšeničná
tuk na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.