Nutriční hodnoty (Skořicové motánky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 189 kJ / 3 391 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 14,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 70,80 g |
Tuky | 107,07 g |
– nasycené | 60,23 g |
– nenasycené | 40,17 g |
–– mononenasycené | 32,43 g |
–– polynenasycené | 7,74 g |
––– omega 3 | 0,67 g |
Vláknina | 21,36 g |
Cholesterol | 693 mg |
Sodík | 125 mg |
Sůl | 0,27 g |
Sacharidy | 453,31 g |
– cukry | 34,78 g |
––– laktóza | 10,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
1 kostka 1 kostka droždí 42 g | Droždí pekařské lisované | 42 g |
2 2 polévkové lžíce cukru | Cukr bílý | |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
2 dl 2 dl vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
10 dkg 10 dkg rozpuštěného vlažného másla nebo Hery | Máslo kravské | 100 g |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
5 - 6 lžic 5 - 6 lžic rumu | Rum | 93.5 ml |
citronová kůra z 1 citronu | Citronová kúra čerstvá | |
olej na smažení | Olej řepkový | |
cukr smíchaný s mletou skořicí na posypání | Skořice ceylonská |