Nutriční hodnoty (Jablečný ocet)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 089 kJ / 499 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
| Tuky | 3,47 g |
| – nasycené | 1,13 g |
| – nenasycené | 1,53 g |
| –– mononenasycené | 0,13 g |
| –– polynenasycené | 1,40 g |
| ––– omega 3 | 0,27 g |
| Vláknina | 26,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 46 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 100,00 g |
| – cukry | 93,33 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
| 2,6 l 2,6 l pramenité kojenecké vody (zhruba) | Voda | 2599.9999046325684 ml |