Nutriční hodnoty (Vepřová panenka po sečuánsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 821 kJ / 913 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 81,23 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 68,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,83 g |
| Tuky | 45,76 g |
| – nasycené | 9,17 g |
| – nenasycené | 31,82 g |
| –– mononenasycené | 20,25 g |
| –– polynenasycené | 11,56 g |
| ––– omega 3 | 0,19 g |
| Vláknina | 8,07 g |
| Cholesterol | 144 mg |
| Sodík | 1,96 g |
| Sůl | 4,63 g |
| Sacharidy | 41,62 g |
| – cukry | 15,90 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 300 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 2 plátky 2 plátky zázvoru | Zázvor sušený | |
| 1 1 chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
| čerstvě mletý sečuánský pepř dle chuti | Pepř sečuánský mletý | |
| 1 lžíce 1 lžíce slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 11 ml |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 1 1 menší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 červená kapie | Paprika červená čerstvá | |
| kousek kousek bílé části pórku | Pórek čerstvý | |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce bambusových výhonků | Bambusové výhonky čerstvé | 22.5 g |
| 2 lžíce 2 lžíce světlé sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
| 1-2 1-2 lžíce rybí omáčky | Rybí omáčka | |
| 1 lžíce 1 lžíce rýžového octa | Ocet rýžový | 15 ml |
| 1-2 lžičky 1-2 lžičky cukru dle chuti | Cukr bílý | 7.5 g |
| 1 lžička 1 lžička kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | 5 g |
| 50 g 50 g kešu nebo arašídů natural | Kešu | 50 g |
| čerstvé lístky lístky koriandru | Koriandr semena |