Nutriční hodnoty (Bramborové halušky se zelím a uzeným)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 560 kJ / 1 329 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 34,00 g |
| Tuky | 10,46 g |
| – nasycené | 2,30 g |
| – nenasycené | 4,70 g |
| –– mononenasycené | 3,04 g |
| –– polynenasycené | 1,66 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 18,20 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 134 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 256,90 g |
| – cukry | 9,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 240 g 240 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 240 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 1 kysané zelí nebo ve sklenici (kdo jak má rád) | Zelí bílé kvašené | |
| uzenina dle výběru každého | Párek vepřový |