Nutriční hodnoty (Krkovička s lečem zapečená s brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 5 544 kJ / 1 325 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 75,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 64,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,50 g |
| Tuky | 65,95 g |
| – nasycené | 32,32 g |
| – nenasycené | 32,45 g |
| –– mononenasycené | 26,25 g |
| –– polynenasycené | 6,20 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 34,40 g |
| Cholesterol | 241 mg |
| Sodík | 9,53 g |
| Sůl | 23,50 g |
| Sacharidy | 89,95 g |
| – cukry | 23,50 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 500 g krkovičky na plátky | Vepřová krkovice | |
| 4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
| 200 g 200 g šunky | Šunka vepřová vařená | 200 g |
| 50 g 50 g anglické slaniny | Anglická slanina | 50 g |
| 100 g 100 g plátkového sýra Ementál | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 1 1 červenou kapii | Paprika červená čerstvá | |
| koření gyros | Provensálské koření | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 750 g 750 g leča | Zelenina směs sterilovaná | 750 g |