Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vietnamský bůček Bún Chá)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 398 kJ /
573 kcal
Bílkoviny3,68 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,68 g
Tuky15,24 g
– nasycené2,31 g
– nenasycené12,36 g
–– mononenasycené9,78 g
–– polynenasycené2,58 g
––– omega 30,03 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 2,39 g
Sůl5,10 g
Sacharidy104,38 g
– cukry99,88 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 400 g bůčku bez kůže (dáme nejméně na půl hodiny do mrazáku) Vepřový bok
2 lžíce 2 lžíce rybí omáčky Rybí omáčka 30 ml
1 lžíci 1 lžíci sójové omáčky tmavé Sójová omáčka Tamari 15 ml
1 lžíci 1 lžíci rýžového octu Ocet rýžový
1 lžíci 1 lžíci arašídového oleje Olej podzemnicový 15 ml
nadrobno nasekaný česnek Česnek čerstvý
3 lžíce 3 lžíce hnědého cukru Cukr třtinový 45 g
čerstvě mletý čerstvý pepř Pepř černý mletý
1 1 malou cibuli nakrájená na půlkolečka Cibule čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce rýžového octu Ocet rýžový
2 lžíce 2 lžíce cukru Cukr bílý 50 g
4 lžíce 4 lžíce horké vody Voda 72 ml
2-2,5 2-2,5 lžíce rybí omáčky (postupně přidáváme podle chuti) Rybí omáčka
jemně nasekaný stroužek stroužek česneku Česnek čerstvý
pár koleček koleček mrkve Mrkev čerstvá
dle chuti nasekanou chilli papričku Chilli paprička čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.