Nutriční hodnoty (Vietnamský bůček Bún Chá)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 398 kJ / 573 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,68 g |
Tuky | 15,24 g |
– nasycené | 2,31 g |
– nenasycené | 12,36 g |
–– mononenasycené | 9,78 g |
–– polynenasycené | 2,58 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 2,39 g |
Sůl | 5,10 g |
Sacharidy | 104,38 g |
– cukry | 99,88 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 400 g bůčku bez kůže (dáme nejméně na půl hodiny do mrazáku) | Vepřový bok | |
2 lžíce 2 lžíce rybí omáčky | Rybí omáčka | 30 ml |
1 lžíci 1 lžíci sójové omáčky tmavé | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
1 lžíci 1 lžíci rýžového octu | Ocet rýžový | |
1 lžíci 1 lžíci arašídového oleje | Olej podzemnicový | 15 ml |
nadrobno nasekaný česnek | Česnek čerstvý | |
3 lžíce 3 lžíce hnědého cukru | Cukr třtinový | 45 g |
čerstvě mletý čerstvý pepř | Pepř černý mletý | |
1 1 malou cibuli nakrájená na půlkolečka | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce rýžového octu | Ocet rýžový | |
2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
4 lžíce 4 lžíce horké vody | Voda | 72 ml |
2-2,5 2-2,5 lžíce rybí omáčky (postupně přidáváme podle chuti) | Rybí omáčka | |
jemně nasekaný stroužek stroužek česneku | Česnek čerstvý | |
pár koleček koleček mrkve | Mrkev čerstvá | |
dle chuti nasekanou chilli papričku | Chilli paprička čerstvá |