Nutriční hodnoty (Vietnamský bůček Bún Chá)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 398 kJ / 573 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,68 g |
| Tuky | 15,24 g |
| – nasycené | 2,31 g |
| – nenasycené | 12,36 g |
| –– mononenasycené | 9,78 g |
| –– polynenasycené | 2,58 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 30 mg |
| Sodík | 2,39 g |
| Sůl | 5,10 g |
| Sacharidy | 104,38 g |
| – cukry | 99,88 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 400 g bůčku bez kůže (dáme nejméně na půl hodiny do mrazáku) | Vepřový bok | |
| 2 lžíce 2 lžíce rybí omáčky | Rybí omáčka | 30 ml |
| 1 lžíci 1 lžíci sójové omáčky tmavé | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
| 1 lžíci 1 lžíci rýžového octu | Ocet rýžový | |
| 1 lžíci 1 lžíci arašídového oleje | Olej podzemnicový | 15 ml |
| nadrobno nasekaný česnek | Česnek čerstvý | |
| 3 lžíce 3 lžíce hnědého cukru | Cukr třtinový | 45 g |
| čerstvě mletý čerstvý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 1 malou cibuli nakrájená na půlkolečka | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce rýžového octu | Ocet rýžový | |
| 2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
| 4 lžíce 4 lžíce horké vody | Voda | 72 ml |
| 2-2,5 2-2,5 lžíce rybí omáčky (postupně přidáváme podle chuti) | Rybí omáčka | |
| jemně nasekaný stroužek stroužek česneku | Česnek čerstvý | |
| pár koleček koleček mrkve | Mrkev čerstvá | |
| dle chuti nasekanou chilli papričku | Chilli paprička čerstvá |