Nutriční hodnoty (Podzimní řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 11
| Energie | 14 319 kJ / 3 423 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 92,83 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 40,75 g |
| Tuky | 175,31 g |
| – nasycené | 27,01 g |
| – nenasycené | 129,85 g |
| –– mononenasycené | 91,27 g |
| –– polynenasycené | 38,58 g |
| ––– omega 3 | 8,37 g |
| Vláknina | 26,10 g |
| Cholesterol | 1,55 g |
| Sodík | 729 mg |
| Sůl | 2,22 g |
| Sacharidy | 355,30 g |
| – cukry | 156,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 220 g 220 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 220 g |
| 150 g 150 g moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g |
| 100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce kakaa | Kakao prášek | 75 g |
| 2 lžíce 2 lžíce namletých mandlí (nemusí být) | Mandle neloupané | 30 g |
| 3 lžíce 3 lžíce horké vody | Voda | 54 ml |
| 1 1 šlehačka ke šlehání aspoň 33% | Šlehačka 35% | |
| 2 2 mascarpone | Mascarpone | |
| půl plechovky plechovky karamelového salka | Mléko kondenzované slazené | |
| marmeláda | Marmeláda jahodová | |
| 2 2 hořké čokolády | Čokoláda hořká 40% | |
| 1 1 smetana ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
| mleté mandle | Mandle loupané mleté | |
| pomeranč, citron | Citrón čerstvý |