Nutriční hodnoty (Lokše s povidly)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 812 kJ / 1 867 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 54,50 g |
| Tuky | 7,00 g |
| – nasycené | 1,20 g |
| – nenasycené | 3,60 g |
| –– mononenasycené | 0,60 g |
| –– polynenasycené | 3,00 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 31,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 63 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 381,00 g |
| – cukry | 25,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| rozpuštěné máslo | Máslo kravské | |
| oblíbená povidla | Povidla | |
| moučkovým cukrem | Cukr bílý |