Nutriční hodnoty (Bagety s grahamovou moukou a jogurtem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 460 kJ / 2 500 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,73 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 70,80 g |
Tuky | 44,73 g |
– nasycené | 5,01 g |
– nenasycené | 36,40 g |
–– mononenasycené | 22,24 g |
–– polynenasycené | 14,16 g |
––– omega 3 | 3,11 g |
Vláknina | 21,60 g |
Cholesterol | 7 mg |
Sodík | 6,44 g |
Sůl | 16,05 g |
Sacharidy | 439,03 g |
– cukry | 30,63 g |
––– laktóza | 3,27 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
200 g 200 g grahamové mouky | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 200 g |
2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
70 g 70 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 70 ml |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
1/2 lžičky 1/2 lžičky cukru | Cukr bílý | 2.5 g |
280 g 280 g vlažné vody - dle potřeby | Voda | 280 ml |
20 g 20 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 20 g |