Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninová polévka s kapřím masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 573 kJ /
376 kcal
Bílkoviny8,02 g
– z toho živočišné bílkoviny0,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,88 g
Tuky17,80 g
– nasycené10,94 g
– nenasycené6,45 g
–– mononenasycené5,39 g
–– polynenasycené1,06 g
––– omega 30,09 g
Vláknina15,06 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 222 mg
Sůl0,47 g
Sacharidy39,97 g
– cukry11,76 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
skelet z kapra i s vrstvou masa Kapr
2 l 2 l studené vody Voda 2000 ml
1 1 střední cibule Cibule čerstvá 70 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
1/4 1/4 celeru Celer bulva čerstvá 135 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 kořenová petržel Petržel kořenová čerstvá
8 kuliček 8 kuliček nového koření Nové koření
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
12 kuliček 12 kuliček celého pepře Pepř černý
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
nasekaná petržel Petržel kořenová čerstvá
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.