Nutriční hodnoty (Jelení guláš (kotlíkový))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 023 kJ / 2 156 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 237,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 210,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,22 g |
Tuky | 33,20 g |
– nasycené | 17,32 g |
– nenasycené | 10,91 g |
–– mononenasycené | 8,77 g |
–– polynenasycené | 2,14 g |
––– omega 3 | 0,44 g |
Vláknina | 76,93 g |
Cholesterol | 450 mg |
Sodík | 1,05 g |
Sůl | 2,24 g |
Sacharidy | 171,37 g |
– cukry | 68,16 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg jeleního masa | Jelení kýta | 1000 g |
750-800 g 750-800 g cibule | Cibule čerstvá | 775 g |
vepřové sádlo | Sádlo vepřové | |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1/2 1/2 menšího celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
2 2 petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
1 lžička 1 lžička drceného kmínu | Kmín mletý | 5 g |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
majoránka | Majoránka sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
2 2 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
sklenička sklenička sterilovaného leča | Zelenina směs sterilovaná | |
400 g 400 g brambor (z toho 2 strouhané, na zahuštění) | Brambor zimní | 400 g |
200 ml 200 ml červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |