Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jelení guláš (kotlíkový))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 023 kJ /
2 156 kcal
Bílkoviny237,22 g
– z toho živočišné bílkoviny210,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,22 g
Tuky33,20 g
– nasycené17,32 g
– nenasycené10,91 g
–– mononenasycené8,77 g
–– polynenasycené2,14 g
––– omega 30,44 g
Vláknina76,93 g
Cholesterol 450 mg
Sodík 1,05 g
Sůl2,24 g
Sacharidy171,37 g
– cukry68,16 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg jeleního masa Jelení kýta 1000 g
750-800 g 750-800 g cibule Cibule čerstvá 775 g
vepřové sádlo Sádlo vepřové
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1/2 1/2 menšího celeru Celer bulva čerstvá 270 g
2 2 petržele Petržel kořenová čerstvá
mletá paprika Paprika červená sušená
1 lžička 1 lžička drceného kmínu Kmín mletý 5 g
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
majoránka Majoránka sušená
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
3 3 rajčata Rajče červené čerstvé 180 g
2 2 papriky Paprika bílá čerstvá
sklenička sklenička sterilovaného leča Zelenina směs sterilovaná
400 g 400 g brambor (z toho 2 strouhané, na zahuštění) Brambor zimní 400 g
200 ml 200 ml červeného vína Víno červené suché 200 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.