Nutriční hodnoty (Pikantní pomerančové kuřecí na zázvoru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 536 kJ / 845 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 167,09 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 163,10 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,99 g | 
| Tuky | 8,26 g | 
| – nasycené | 2,50 g | 
| – nenasycené | 4,61 g | 
| –– mononenasycené | 2,92 g | 
| –– polynenasycené | 1,69 g | 
| ––– omega 3 | 1,33 g | 
| Vláknina | 9,00 g | 
| Cholesterol | 385 mg | 
| Sodík | 455 mg | 
| Sůl | 1,08 g | 
| Sacharidy | 22,27 g | 
| – cukry | 10,39 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g | 
| 1 1 středně velké cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g | 
| 1-2 1-2 chilli papričky | Chilli paprička čerstvá | |
| 1-2 1-2 pomeranče | Pomeranč čerstvý | |
| 2 KL 2 KL strouhaného zázvoru (vrchovaté) | Zázvor sušený | 14 g | 
| 1 KL 1 KL kurkumy (zarovnaná) | Kurkuma mletá | 5 g | 
| 4 ks 4 ks hřebíčku | Hřebíček | |
| 2 PL 2 PL nasekané celerové natě | Petržel nať čerstvá | 30 g | 
| sůl, pepř | Pepř černý | |
| kuřecí vývar | Vývar kuřecí | |
| kousek kousek másla | Máslo kravské |