Nutriční hodnoty (Zeleninový salát s brynzou a dýní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 640 kJ / 870 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 35,07 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 31,14 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,93 g |
| Tuky | 55,14 g |
| – nasycené | 34,39 g |
| – nenasycené | 18,83 g |
| –– mononenasycené | 16,31 g |
| –– polynenasycené | 2,52 g |
| ––– omega 3 | 0,81 g |
| Vláknina | 9,42 g |
| Cholesterol | 128 mg |
| Sodík | 1,35 g |
| Sůl | 3,50 g |
| Sacharidy | 54,17 g |
| – cukry | 41,95 g |
| ––– laktóza | 2,66 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 hrsti 2 hrsti polníčku | Polníček čerstvý | |
| 250 g 250 g jakékoliv oranžové dýně | Dýně čerstvá | 250 g |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| 150 g 150 g brynzy | Brynza | 150 g |
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
| 2 lžičky 2 lžičky medu | Med nepasterovaný | 36 g |