Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninový salát s brynzou a dýní)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 640 kJ /
870 kcal
Bílkoviny35,07 g
– z toho živočišné bílkoviny31,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,93 g
Tuky55,14 g
– nasycené34,39 g
– nenasycené18,83 g
–– mononenasycené16,31 g
–– polynenasycené2,52 g
––– omega 30,81 g
Vláknina9,42 g
Cholesterol 128 mg
Sodík 1,35 g
Sůl3,50 g
Sacharidy54,17 g
– cukry41,95 g
––– laktóza2,66 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrsti 2 hrsti polníčku Polníček čerstvý
250 g 250 g jakékoliv oranžové dýně Dýně čerstvá 250 g
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
1 1 paprika Paprika bílá čerstvá
150 g 150 g brynzy Brynza 150 g
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
2 lžičky 2 lžičky medu Med nepasterovaný 36 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.