Nutriční hodnoty (Zeleninový salát s brynzou a dýní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 640 kJ / 870 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,07 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 31,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,93 g |
Tuky | 55,14 g |
– nasycené | 34,39 g |
– nenasycené | 18,83 g |
–– mononenasycené | 16,31 g |
–– polynenasycené | 2,52 g |
––– omega 3 | 0,81 g |
Vláknina | 9,42 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 1,35 g |
Sůl | 3,50 g |
Sacharidy | 54,17 g |
– cukry | 41,95 g |
––– laktóza | 2,66 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrsti 2 hrsti polníčku | Polníček čerstvý | |
250 g 250 g jakékoliv oranžové dýně | Dýně čerstvá | 250 g |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
150 g 150 g brynzy | Brynza | 150 g |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
2 lžičky 2 lžičky medu | Med nepasterovaný | 36 g |