Nutriční hodnoty (Zapečené křupavé brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 633 kJ / 1 107 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 65,25 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 57,76 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,49 g | 
| Tuky | 59,55 g | 
| – nasycené | 30,07 g | 
| – nenasycené | 24,35 g | 
| –– mononenasycené | 14,41 g | 
| –– polynenasycené | 9,93 g | 
| ––– omega 3 | 0,13 g | 
| Vláknina | 10,60 g | 
| Cholesterol | 646 mg | 
| Sodík | 2,33 g | 
| Sůl | 5,62 g | 
| Sacharidy | 72,85 g | 
| – cukry | 10,80 g | 
| ––– laktóza | 5,20 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 4 4 vařené brambory ve slupce | Brambor zimní | 200 g | 
| 3 3 brambory syrové | Brambor zimní | 150 g | 
| 80 g 80 g plnotučného sýra 40 % | Sýr kravský tvrdý 30% | 80 g | 
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g | 
| 2 2 silné párky | Párek vepřový | 160 g | 
| 1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g | 
| máslo na opečení cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| máslo na vymazání formiček a kousek na vrch | Máslo kravské |