Nutriční hodnoty (Tvarohové řezy s jablky a drobenkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 13 511 kJ / 3 229 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 178,79 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 156,28 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 22,51 g |
| Tuky | 148,83 g |
| – nasycené | 71,87 g |
| – nenasycené | 64,67 g |
| –– mononenasycené | 47,85 g |
| –– polynenasycené | 16,82 g |
| ––– omega 3 | 0,90 g |
| Vláknina | 27,50 g |
| Cholesterol | 1,40 g |
| Sodík | 843 mg |
| Sůl | 1,77 g |
| Sacharidy | 279,87 g |
| – cukry | 142,14 g |
| ––– laktóza | 42,64 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g karamelových sušenek (Lotus) | Sušenka | 100 g |
| 100 g 100 g ovesných vloček | Vločky ovesné | 100 g |
| 80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
| 500 g 500 g nízkotučného tvarohu ve vaničce | Tvaroh nízkotučný | 500 g |
| 500 g 500 g tučného tvarohu ve vaničce | Tvaroh polotučný | 500 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 50 g 50 g vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 50 g |
| 3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
| třtinový cukr dle chuti a kyselosti jablek | Cukr třtinový | |
| 2 lžičky 2 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 16 g |
| 1 lžička 1 lžička kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | 5 g |