Nutriční hodnoty (Šťavnatý kuřecí plátek pečený v marinádě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 467 kJ / 1 785 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 250,85 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 244,65 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,20 g |
| Tuky | 71,00 g |
| – nasycené | 7,15 g |
| – nenasycené | 59,46 g |
| –– mononenasycené | 41,73 g |
| –– polynenasycené | 17,73 g |
| ––– omega 3 | 6,81 g |
| Vláknina | 10,98 g |
| Cholesterol | 578 mg |
| Sodík | 1,67 g |
| Sůl | 4,02 g |
| Sacharidy | 32,60 g |
| – cukry | 14,69 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 kuřecí prsa | Kuře prso | 1050 g |
| 5 lžic 5 lžic oleje | Olej řepkový | 55 ml |
| 100-150 ml 100-150 ml vody | Voda | 125 ml |
| 200 ml 200 ml rajčatového pyré | Pyré z červených rajčat | 200 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce dobré sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky pepře | Pepř černý | 2.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| sušená bazalka nebo oregano | Bazalka sušená |