Nutriční hodnoty (Vepřové kotlety na víně a tymiánu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 408 kJ / 336 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,79 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,14 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,65 g |
| Tuky | 16,93 g |
| – nasycené | 10,69 g |
| – nenasycené | 5,96 g |
| –– mononenasycené | 5,33 g |
| –– polynenasycené | 0,63 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 1,80 g |
| Cholesterol | 51 mg |
| Sodík | 13 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 18,71 g |
| – cukry | 6,89 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vepřové kotlety bez kosti | Vepřová kotleta bez kosti | |
| 150 ml 150 ml červeného suchého vína | Víno červené suché | 150 ml |
| 2 2 šalotky | Šalotka čerstvá | |
| 1 lžíce 1 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
| velká hrst hrst hrášku (čerstvého nebo zmraženého) | Hrášek zelený | |
| 1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
| čerstvý tymián | Tymián čerstvý | |
| vývar | Vývar hovězí | |
| 1 lžíce 1 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |