Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krupicová polévka zapražená)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 889 kJ /
452 kcal
Bílkoviny13,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,00 g
Tuky1,35 g
– nasycené0,27 g
– nenasycené0,70 g
–– mononenasycené0,14 g
–– polynenasycené0,56 g
––– omega 30,00 g
Vláknina5,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 43 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy94,25 g
– cukry2,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 hrnku 1/2 hrnku hrubé krupice Krupice pšeničná hrubá 125 g
máslo Máslo kravské
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
4 růžičky 4 růžičky brokolice Brokolice čerstvá
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
vývar (nebo voda) Vývar masový
troška polévkového koření Polévkové koření tekuté

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.