Nutriční hodnoty (Krupicová polévka zapražená)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 889 kJ / 452 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,00 g |
| Tuky | 1,35 g |
| – nasycené | 0,27 g |
| – nenasycené | 0,70 g |
| –– mononenasycené | 0,14 g |
| –– polynenasycené | 0,56 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 5,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 43 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 94,25 g |
| – cukry | 2,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku hrubé krupice | Krupice pšeničná hrubá | 125 g |
| máslo | Máslo kravské | |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 4 růžičky 4 růžičky brokolice | Brokolice čerstvá | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| vývar (nebo voda) | Vývar masový | |
| troška polévkového koření | Polévkové koření tekuté |