Nutriční hodnoty (Kuřecí stehýnka s rajčaty a žampiony na víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 1 839 kJ / 439 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,50 g |
| Tuky | 23,77 g |
| – nasycené | 4,23 g |
| – nenasycené | 19,36 g |
| –– mononenasycené | 15,99 g |
| –– polynenasycené | 3,37 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 16,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 53 mg |
| Sůl | 0,03 g |
| Sacharidy | 26,38 g |
| – cukry | 17,02 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 ks 6 ks horních částí kuřecích stehen | Kuře stehno s kůží | |
| 20 20 menších žampionů | Žampion čerstvý | |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 1 1 lžíce másla + lžička oleje | Olej řepkový | |
| 100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
| 12-15 12-15 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 405 g |
| 300 ml 300 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 300 ml |
| 1 lžičku 1 lžičku kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | 5 g |
| špetka špetka čerstvě mletého pepře | Pepř černý mletý | |
| sůl dle chuti | Sůl mořská |