Nutriční hodnoty (Kuřecí stehýnka s rajčaty a žampiony na víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 1 839 kJ / 439 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,50 g |
Tuky | 23,77 g |
– nasycené | 4,23 g |
– nenasycené | 19,36 g |
–– mononenasycené | 15,99 g |
–– polynenasycené | 3,37 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 16,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 53 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 26,38 g |
– cukry | 17,02 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 ks 6 ks horních částí kuřecích stehen | Kuře stehno s kůží | |
20 20 menších žampionů | Žampion čerstvý | |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1 1 lžíce másla + lžička oleje | Olej řepkový | |
100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
12-15 12-15 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 405 g |
300 ml 300 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 300 ml |
1 lžičku 1 lžičku kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | 5 g |
špetka špetka čerstvě mletého pepře | Pepř černý mletý | |
sůl dle chuti | Sůl mořská |