Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dětská jablečná přesnídávka II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie18 039 kJ /
4 312 kcal
Bílkoviny20,48 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,48 g
Tuky17,69 g
– nasycené5,91 g
– nenasycené7,79 g
–– mononenasycené0,67 g
–– polynenasycené7,12 g
––– omega 31,33 g
Vláknina131,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 185 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy952,00 g
– cukry816,67 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 kg 5 kg jablek Jablko čerstvé 5000 g
2,5 l 2,5 l vody Voda 2500 ml
3 3 vanilkové pudinky Puding v prášku 120 g
350 g 350 g cukru Cukr bílý 350 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.