Nutriční hodnoty (Frankfurtská polévka s párečky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 973 kJ / 1 428 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 68,69 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 57,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,33 g |
| Tuky | 84,17 g |
| – nasycené | 49,61 g |
| – nenasycené | 34,10 g |
| –– mononenasycené | 12,83 g |
| –– polynenasycené | 21,27 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 17,35 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 3,66 g |
| Sůl | 8,91 g |
| Sacharidy | 91,36 g |
| – cukry | 30,74 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g párků | Párek vepřový | 400 g |
| 4 4 velké brambory | Brambor zimní | 200 g |
| 2 l 2 l vody | Voda | 2000 ml |
| 1 kostka 1 kostka masoxu | Bujón hovězí | 10 g |
| 4 lžíce 4 lžíce sladké papriky | Paprika červená sušená | 40 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej | Olej řepkový | |
| jíška na zahuštění | Jíška máslová |