Nutriční hodnoty (Pangasius na kardamomu, pečený v alobalu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 465 kJ / 1 306 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,66 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,05 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,61 g |
| Tuky | 129,83 g |
| – nasycené | 80,31 g |
| – nenasycené | 47,96 g |
| –– mononenasycené | 42,98 g |
| –– polynenasycené | 4,98 g |
| ––– omega 3 | 0,75 g |
| Vláknina | 11,52 g |
| Cholesterol | 383 mg |
| Sodík | 737 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 24,75 g |
| – cukry | 5,96 g |
| ––– laktóza | 1,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 pangasius | Pangas filet | |
| 150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
| 1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 lahůdková cibule | Cibulka jarní nať čerstvá | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky kari | Kari | 2.5 g |
| 1 lžička 1 lžička kardamomu | Kardamom prášek | 5 g |
| 2 lžíce 2 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 30 g |
| 2 cm 2 cm sardelové pasty | Sardelová pasta | |
| 4 stroužky 4 stroužky česnek | Česnek čerstvý | 28 g |
| trochu trochu oleje | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |