Nutriční hodnoty (Ovesné sušenky s jablkem a skořicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 591 kJ / 858 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,45 g |
| Tuky | 18,82 g |
| – nasycené | 2,93 g |
| – nenasycené | 14,79 g |
| –– mononenasycené | 7,46 g |
| –– polynenasycené | 7,33 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 21,30 g |
| Cholesterol | 3 mg |
| Sodík | 50 mg |
| Sůl | 0,02 g |
| Sacharidy | 141,51 g |
| – cukry | 61,09 g |
| ––– laktóza | 1,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g ovesných vloček | Vločky ovesné | 100 g |
| 20 g 20 g mandlí | Mandle neloupané | 20 g |
| 20 g 20 g rozinek | Rozinky | 20 g |
| 1 1 středně velké jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 2 lžíce 2 lžíce bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 30 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
| 1 lžíce 1 lžíce skořice | Skořice ceylonská | 15 g |