Nutriční hodnoty (Segedínský guláš s houskovým knedlíkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 7
| Energie | 5 546 kJ / 1 326 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 116,22 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 107,24 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,98 g |
| Tuky | 78,28 g |
| – nasycené | 35,08 g |
| – nenasycené | 36,62 g |
| –– mononenasycené | 30,46 g |
| –– polynenasycené | 6,16 g |
| ––– omega 3 | 0,41 g |
| Vláknina | 17,20 g |
| Cholesterol | 394 mg |
| Sodík | 5,10 g |
| Sůl | 12,60 g |
| Sacharidy | 31,63 g |
| – cukry | 27,81 g |
| ––– laktóza | 3,61 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřové plece | Vepřová plec | 500 g |
| 500 ml 500 ml hovězího vývaru | Vývar hovězí | 500 ml |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 50 g 50 g špeku | Špek | 50 g |
| 500 g 500 g kysaného zelí bez nálevu | Zelí bílé kvašené | 500 g |
| 1/2 kelímku 1/2 kelímku zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 95 ml |
| mouka a teplé mléko na záklechtku | Mouka pšeničná hladká | |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| kmín | Kmín | |
| červená paprika | Paprika červená čerstvá | |
| sůl, pepř | Pepř černý |