Nutriční hodnoty (Tofu s ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 102 kJ / 1 458 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,62 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 66,62 g |
Tuky | 96,04 g |
– nasycené | 13,54 g |
– nenasycené | 78,58 g |
–– mononenasycené | 42,85 g |
–– polynenasycené | 35,73 g |
––– omega 3 | 3,60 g |
Vláknina | 16,13 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,68 g |
Sůl | 6,35 g |
Sacharidy | 73,84 g |
– cukry | 54,74 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
1 1 hruška | Hruška čerstvá | 130 g |
2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
2 balení 2 balení bílého tofu | Tofu natural | 360 g |
3 lžíce 3 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 45 ml |
3 lžíce 3 lžíce sezamových semínek | Sezam loupaný | 45 g |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |