Debrecínské kotlety

Bohunka.T Kuchařka: Bohunka.T

Vepřové maso 7 názorů

Suroviny

4-6 kotlet
1 cibule
svazek jarních cibulek
4 stroužky česneku
sladká paprika
1 lžíce kečupu
1/2 kostky hovězího bujonu
hladká mouka
pepř
sůl
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Kotlety trochu naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce.

  2. Na rozpáleném oleji je opečeme z obou stran a dáme stranou do pekáčku, na stejném oleji dáme osmahnout cibuli pokrájenou na drobno, smažíme dorůžova.

  3. K cibuli přidáme rozmačkaný česnek a pokrájené jarní cibulky, krátce osmahneme a zaprášíme paprikou, přidáme kečup, rozdrobený bujon a cca 2 dl vody.

  4. Kotlety si narovnáme do pekáčku a polijeme připravenou směsí, dáme do vyhřáté trouby a dusíme na 200°C na 30 min doměkka.

    Podáváme s bramborem, hranolky nebo rýží.

Poznámka

( Kotlety můžete zpestřit i debrecínským párkem, který osmahneš na šťávě spolu s cibulí. )

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 10 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Debrecínské kotlety

Tématické fráze: debrecínská vepřová plec debrecínská omáčka debrecínská hovězí kotlety debrecínský řízek debrecínakékotlety lesácký kotleta debrecínská vepřová kotleta hovězí kotleta kotlety na štávě debrecínský vepřový kotlet kotleta s párkem kotlety s párkem recept na omáčku debrecínský kotlet vepřová kotleta debrecínská kotlty debrecinske debrecinska koteta vepřové kotletky debrecénské kotlety kotlety po debrecínsku se žampiony

Zapomněl/a jsem heslo