Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Seitan à la kuřecí (rostlinné maso z pšeničné bílkoviny))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie11 498 kJ /
2 748 kcal
Bílkoviny116,24 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny116,24 g
Tuky37,00 g
– nasycené6,23 g
– nenasycené27,89 g
–– mononenasycené13,89 g
–– polynenasycené14,01 g
––– omega 30,84 g
Vláknina107,54 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 7,85 g
Sůl19,25 g
Sacharidy434,61 g
– cukry58,42 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g vařené cizrny Cizrna 250 g
2 lžíce 2 lžíce lahůdkového droždí Droždí lahůdkové 30 g
1 lžíce 1 lžíce soli Sůl mořská 15 g
1 lžíce 1 lžíce houbového koření (volitelné) Provensálské koření 15 g
1 lžička 1 lžička sušeného česneku Česnek sušený 5 g
2 lžička 2 lžička sušené cibule (lze nahradit čerstvou, ubereme vody) Cibule sušená 10 g
2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 30 ml
2 lžíce 2 lžíce octa Ocet lihový 30 ml
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
1 lžíce 1 lžíce cukru Cukr bílý 25 g
425 g 425 g vitálního glutenu (seitanová mouka / pšeničný lepek) Mouka pšeničná hladká 425 g
500 ml 500 ml vody Voda 500 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.