Nutriční hodnoty (Pečená vinná klobása se zelím (z remosky))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 9 547 kJ / 2 282 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,94 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 84,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,04 g |
Tuky | 165,77 g |
– nasycené | 94,00 g |
– nenasycené | 71,08 g |
–– mononenasycené | 36,14 g |
–– polynenasycené | 34,94 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 27,32 g |
Cholesterol | 341 mg |
Sodík | 7,35 g |
Sůl | 18,00 g |
Sacharidy | 83,50 g |
– cukry | 44,86 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vinné klobásy | Klobása vinná | 600 g |
3 3 menší cibule na kolečka | Cibule čerstvá | 210 g |
3 lžíce 3 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 45 g |
1 lžíce 1 lžíce třtinového cukru | Cukr třtinový | 12 g |
300 g 300 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 300 g |
1 lžička 1 lžička červeného vinného octa | Ocet vinný červený | 5 ml |
4 stroužky 4 stroužky česneku na plátky | Česnek čerstvý | 28 g |
sůl a kmín | Kmín | |
200 ml 200 ml světlého piva | Pivo světlé 10ᵒ | 200 ml |
bramborová kaše k podávání | Kaše bramborová instantní |