Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečená vinná klobása se zelím (z remosky))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie9 547 kJ /
2 282 kcal
Bílkoviny94,94 g
– z toho živočišné bílkoviny84,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,04 g
Tuky165,77 g
– nasycené94,00 g
– nenasycené71,08 g
–– mononenasycené36,14 g
–– polynenasycené34,94 g
––– omega 30,05 g
Vláknina27,32 g
Cholesterol 341 mg
Sodík 7,35 g
Sůl18,00 g
Sacharidy83,50 g
– cukry44,86 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vinné klobásy Klobása vinná 600 g
3 3 menší cibule na kolečka Cibule čerstvá 210 g
3 lžíce 3 lžíce sádla Sádlo vepřové 45 g
1 lžíce 1 lžíce třtinového cukru Cukr třtinový 12 g
300 g 300 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 300 g
1 lžička 1 lžička červeného vinného octa Ocet vinný červený 5 ml
4 stroužky 4 stroužky česneku na plátky Česnek čerstvý 28 g
sůl a kmín Kmín
200 ml 200 ml světlého piva Pivo světlé 10ᵒ 200 ml
bramborová kaše k podávání Kaše bramborová instantní

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.