Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pórkové hovězí na žampionech)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 999 kJ /
1 195 kcal
Bílkoviny236,30 g
– z toho živočišné bílkoviny223,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,30 g
Tuky13,94 g
– nasycené6,59 g
– nenasycené6,05 g
–– mononenasycené5,40 g
–– polynenasycené0,65 g
––– omega 30,10 g
Vláknina20,90 g
Cholesterol 470 mg
Sodík 509 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy22,50 g
– cukry3,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg hovězího masa dle vlastního výběru: kýta, kližka, líčka... Hovězí kýta 1000 g
sádlo nebo olej Sádlo vepřové
1 1 středně velký pórek Pórek čerstvý
400 g 400 g čerstvých žampionů Žampion čerstvý 400 g
5 stroužků 5 stroužků drceného česneku Česnek čerstvý 35 g
tymián nebo rozmarýn, majoránka... Tymián sušený
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
vývar dle potřeby Vývar hovězí
jíška nebo záklechtka Jíška máslová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.