Nutriční hodnoty (Dolnozemská slovenská klobása)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 81 588 kJ / 19 500 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1 874,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1 828,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 46,80 g |
| Tuky | 1 229,32 g |
| – nasycené | 318,56 g |
| – nenasycené | 646,26 g |
| –– mononenasycené | 527,80 g |
| –– polynenasycené | 118,46 g |
| ––– omega 3 | 5,30 g |
| Vláknina | 41,20 g |
| Cholesterol | 5,93 g |
| Sodík | 85,37 g |
| Sůl | 210,00 g |
| Sacharidy | 218,00 g |
| – cukry | 21,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 7 kg 7 kg vepřového plecka | Vepřová plec | 7000 g |
| 3 kg 3 kg bůčku | Vepřový bok | 3000 g |
| 300 g 300 g domácí papriky, z toho 250 g sladké papriky a 50 g pálivé papriky (poměr papriky dle chuti) | Paprika pálivá | 300 g |
| 80 g 80 g česneku | Česnek čerstvý | 80 g |
| 40 g 40 g celého kmínu | Kmín | 40 g |
| 200 g 200 g soli | Sůl mořská | 200 g |