Nutriční hodnoty (Vepřový guláš IV)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 395 kJ / 811 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 130,94 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 128,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,94 g |
| Tuky | 21,90 g |
| – nasycené | 6,19 g |
| – nenasycené | 10,69 g |
| –– mononenasycené | 8,44 g |
| –– polynenasycené | 2,24 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 12,60 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 334 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 19,90 g |
| – cukry | 12,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g vepřového masa | Vepřová kýta | 600 g |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 300 ml 300 ml vývaru (nebo bujon) | Vývar masový | 300 ml |
| paprika mletá | Paprika červená sušená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| olej (nebo sádlo) | Olej řepkový |