Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zadělávané kuře ve zlaté omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie3 434 kJ /
821 kcal
Bílkoviny38,05 g
– z toho živočišné bílkoviny34,27 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,78 g
Tuky58,37 g
– nasycené38,91 g
– nenasycené17,54 g
–– mononenasycené15,58 g
–– polynenasycené1,96 g
––– omega 30,26 g
Vláknina6,25 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 826 mg
Sůl2,05 g
Sacharidy33,88 g
– cukry17,18 g
––– laktóza9,98 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 kuřete (nebo 2-3 stehenní řízky) Kuře
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 kousek 1 kousek celeru Celer bulva čerstvá
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g
6 kuliček 6 kuliček celého pepře Pepř černý
sůl Sůl mořská
120 g 120 g sýru Blaťácké zlato Gouda 45% t. v s. 120 g
1 1 šalotka Šalotka čerstvá
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
vývar + mléko Vývar masový
150 g 150 g smetany - 31% Smetana kravská sladká 12% 150 ml
4 kuličky 4 kuličky nového koření Nové koření
1 špetka 1 špetka kurkumy Kurkuma mletá
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.