Nutriční hodnoty (Fazolková polévka s mletým masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 740 kJ / 655 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 32,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,24 g |
Tuky | 32,00 g |
– nasycené | 10,42 g |
– nenasycené | 19,38 g |
–– mononenasycené | 14,65 g |
–– polynenasycené | 4,73 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 22,72 g |
Cholesterol | 96 mg |
Sodík | 148 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 38,32 g |
– cukry | 17,55 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g fazolek | Fazolky čerstvé | 300 g |
200 g 200 g mletého masa | Vepřový ořez | 200 g |
2 2 brambory | Brambor zimní | 100 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžička 1 lžička hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 4 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
2 lžíce 2 lžíce petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 30 g |