Nutriční hodnoty (Fazolková polévka s mletým masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 740 kJ / 655 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 43,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 32,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,24 g |
| Tuky | 32,00 g |
| – nasycené | 10,42 g |
| – nenasycené | 19,38 g |
| –– mononenasycené | 14,65 g |
| –– polynenasycené | 4,73 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 22,72 g |
| Cholesterol | 96 mg |
| Sodík | 148 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 38,32 g |
| – cukry | 17,55 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g fazolek | Fazolky čerstvé | 300 g |
| 200 g 200 g mletého masa | Vepřový ořez | 200 g |
| 2 2 brambory | Brambor zimní | 100 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžička 1 lžička hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 4 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 lžíce 2 lžíce petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 30 g |