Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolková polévka s mletým masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 740 kJ /
655 kcal
Bílkoviny43,24 g
– z toho živočišné bílkoviny32,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,24 g
Tuky32,00 g
– nasycené10,42 g
– nenasycené19,38 g
–– mononenasycené14,65 g
–– polynenasycené4,73 g
––– omega 30,15 g
Vláknina22,72 g
Cholesterol 96 mg
Sodík 148 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy38,32 g
– cukry17,55 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g fazolek Fazolky čerstvé 300 g
200 g 200 g mletého masa Vepřový ořez 200 g
2 2 brambory Brambor zimní 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžička 1 lžička hladké mouky Mouka pšeničná hladká 4 g
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
2 lžíce 2 lžíce petrželové natě Petržel nať čerstvá 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.