Nutriční hodnoty (Housky z černého piva)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 14
Energie | 9 031 kJ / 2 159 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,71 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 58,71 g |
Tuky | 42,05 g |
– nasycené | 6,19 g |
– nenasycené | 34,21 g |
–– mononenasycené | 25,53 g |
–– polynenasycené | 8,68 g |
––– omega 3 | 0,43 g |
Vláknina | 38,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,82 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 354,99 g |
– cukry | 30,93 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
220-250 ml 220-250 ml černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 235 ml |
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
150 g 150 g jemné grahamové mouky | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 150 g |
150 g 150 g pšeničné polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
150 g 150 g pšeničné hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
50 g 50 g pšeničných otrub | Otruby pšeničné | 50 g |
21 g 21 g čerstvého nebo 2 lžičky sušeného droždí | ||
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
1,5 lžičky 1,5 lžičky soli | Sůl mořská | 12 g |
2 lžičky 2 lžičky kmínu | Kmín | 10 g |
vejce na pomašlování | Vejce slepičí |