Nutriční hodnoty (Luxusní jablečný koláč s karamelem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 10 528 kJ / 2 516 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 9,38 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 37,02 g |
| Tuky | 98,04 g |
| – nasycené | 56,82 g |
| – nenasycené | 36,26 g |
| –– mononenasycené | 29,60 g |
| –– polynenasycené | 6,66 g |
| ––– omega 3 | 0,79 g |
| Vláknina | 25,40 g |
| Cholesterol | 514 mg |
| Sodík | 191 mg |
| Sůl | 0,69 g |
| Sacharidy | 349,40 g |
| – cukry | 133,50 g |
| ––– laktóza | 0,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
| 0,5 sáčku 0,5 sáčku prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 100 g 100 g másla (pokojové teploty) | Máslo kravské | 100 g |
| 50 g 50 g cukru | Cukr bílý | 50 g |
| 4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
| 0,5 0,5 karamelového Salka | Mléko kondenzované slazené | |
| 1 lžíce 1 lžíce třtinového cukru | Cukr třtinový | 12 g |
| 0,5 lžičky 0,5 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 4 g |
| tuk na vymazání formy | Margarín |