Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborová natřásanka s jablky - starý lidový recept)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 582 kJ /
1 334 kcal
Bílkoviny32,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,00 g
Tuky4,23 g
– nasycené0,97 g
– nenasycené1,77 g
–– mononenasycené0,27 g
–– polynenasycené1,50 g
––– omega 30,18 g
Vláknina30,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 51 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy277,00 g
– cukry55,67 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vařených brambor ve slupce Brambor zimní 500 g
asi 200 g 200 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 200 g
špetka špetka soli Sůl mořská
500 g 500 g jablek Jablko čerstvé 500 g
pískový cukr (nejlépe třtinový)¨+ skořice nebo 2 sáčky skořicového cukru Cukr bílý
máslo na vymaštění pekáče a na pokapání povrchu brambor (spotřebovala jsem celkem 50 g másla) Brambor zimní
moučkový cukr na posypání hotového moučníku Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.