Nutriční hodnoty (Filé zapečené s vejcem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 9 498 kJ / 2 270 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 211,97 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 211,43 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,54 g |
| Tuky | 154,58 g |
| – nasycené | 86,89 g |
| – nenasycené | 57,32 g |
| –– mononenasycené | 49,82 g |
| –– polynenasycené | 7,50 g |
| ––– omega 3 | 1,55 g |
| Vláknina | 0,96 g |
| Cholesterol | 1,89 g |
| Sodík | 1,02 g |
| Sůl | 2,34 g |
| Sacharidy | 7,25 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 1,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg mražené rybí filé | Treska filet | 1000 g |
| 3-4 3-4 vejce | Vejce slepičí | 245 g |
| 150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
| kmín | Kmín | |
| koření na ryby (či rozmarýn) | Grilovací koření | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| citrónová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| citron | Citrón čerstvý |