Nutriční hodnoty (Bůček s karamelem, zázvorem a bambusovými výhonky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 9 916 kJ / 2 370 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 90,72 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 87,21 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,51 g | 
| Tuky | 207,91 g | 
| – nasycené | 63,15 g | 
| – nenasycené | 106,29 g | 
| –– mononenasycené | 86,52 g | 
| –– polynenasycené | 19,77 g | 
| ––– omega 3 | 0,89 g | 
| Vláknina | 2,94 g | 
| Cholesterol | 390 mg | 
| Sodík | 2,23 g | 
| Sůl | 4,35 g | 
| Sacharidy | 33,69 g | 
| – cukry | 26,31 g | 
| ––– laktóza | 0,24 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 600 g 600 g bůčku | Vepřový bok | 600 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce třtinového cukru (používá se palmový) | Cukr třtinový | 24 g | 
| 2 cm 2 cm čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g | 
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce rybí omáčky dle chuti | Rybí omáčka | 37.5 ml | 
| 30 g 30 g másla | Máslo kravské | 30 g | 
| 1 lžička 1 lžička světlého sezamového oleje | Olej sezamový | 5 ml | 
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g | 
| 3 plátky 3 plátky zázvoru | Zázvor sušený | |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 140 140 g bambusových výhonků, konzerva | ||
| čerstvý koriandr | Koriandr listy čerstvé | 
 
	