Hovězí burger

Hovězí maso Doba přípravy: 25 min 3 názory

Hovězí maso Doba přípravy: 25 min 3 názory

Suroviny 6 porcí

1 kg mletého hovězího masa
sůl
pepř
1 cibule
1 vejce
hladká mouka
Dresing:
majonéza
kečup
hořčice
1 kys. okurka
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Mleté maso dáme do misky a postupně přidáme sůl, pepř, cibuli na jemno, vejce a hladkou mouku, vypracujeme směs.

  2. Až bude hotové, tak vytvarujeme burger a uděláme doprostřed důlek, aby až se maso bude péci, bylo všude stejně propečené.

  3. Majonézu dáme do menší misky, přidáme kečup, hořčici, na jemno nastrouhanou okurku a špetku soli. Dresing mažeme na spodní díl housky.

Komentáře k receptu Hovězí burger

  • Merylas Merylas(moderátorka)

    Zuzulaaa: Karbanátek má jiné složení.;-)

    Odpovědět

  • Zuzulaaa Zuzulaaa

    chocolate: Burger je v podstatě karbanátek v housce, ne?:-)

    Odpovědět

  • chocolate chocolate

    Do burgeru bych hladkou mouku a vejce nedavala, neni to karbenatek. Kvalitni maso staci jen dobre propracovat se lzici ledove vody. Korenim obvykle jen soli a peprem, obcas pridavam trochu worchesteru nebo nasekanou petrzelku.

    Odpovědět

Tématické fráze: hovezi burger hovězí burger recept burger recept recept na burger recept na hovezi burger hovězí burgery hovězí burgr hovezi burger pohlreich hovězí burgry hovězí burger recept pohlreich hovězí burgery recept recept burger hovězí burger recepty recept hovězí burger recept na burgr recepty na hovězí burger recept burgr burgr recept recept na hovezi burgr hovězí burgr recept