Hovězí burger

Dominik22 Kuchař:

Doba přípravy: 25 min PT0H25M 6 porcí Hovězí maso 1 názor

Přidat další fotografii
11
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Suroviny

1 kg mletého hovězího masa
sůl
pepř
1 cibule
1 vejce
hladká mouka
Dresing:
majonéza
kečup
hořčice
1 kys. okurka
sůl
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Mleté maso dáme do misky a postupně přidáme sůl, pepř, cibuli na jemno, vejce a hladkou mouku, vypracujeme směs.

  2. Až bude hotové, tak vytvarujeme burger a uděláme doprostřed důlek, aby až se maso bude péci, bylo všude stejně propečené.

  3. Majonézu dáme do menší misky, přidáme kečup, hořčici, na jemno nastrouhanou okurku a špetku soli. Dresing mažeme na spodní díl housky.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Hovězí burger

  • chocolate chocolate

    Do burgeru bych hladkou mouku a vejce nedavala, neni to karbenatek. Kvalitni maso staci jen dobre propracovat se lzici ledove vody. Korenim obvykle jen soli a peprem, obcas pridavam trochu worchesteru nebo nasekanou petrzelku.

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo