Nutriční hodnoty (Chlebíček s uzeným masem a parmazánem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 13 756 kJ / 3 288 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 203,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 155,13 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 48,10 g |
Tuky | 139,01 g |
– nasycené | 59,82 g |
– nenasycené | 56,38 g |
–– mononenasycené | 44,35 g |
–– polynenasycené | 12,03 g |
––– omega 3 | 0,90 g |
Vláknina | 14,10 g |
Cholesterol | 740 mg |
Sodík | 7,88 g |
Sůl | 18,74 g |
Sacharidy | 298,92 g |
– cukry | 25,17 g |
––– laktóza | 4,47 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
1 sáček 1 sáček sušeného droždí | Droždí sušené | 7 g |
2 lžíce 2 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 30 ml |
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
1 špetka 1 špetka pepře | Pepř černý | |
1 špetka 1 špetka drceného kmínu | Kmín mletý | |
1 1 vajíčko | Vejce slepičí | 70 g |
200 ml 200 ml vlažného vývaru z uzeného masa | Vepřová plec uzená | 200 g |
350-400 g 350-400 g uzeného masa | Vepřová plec uzená | 375 g |
100 g 100 g jemně strouhaného parmazánu | Parmezán | 100 g |
50 g 50 g rozpuštěného sádla | Sádlo vepřové | 50 g |
nasekaná pažitka | Pažitka čerstvá |