Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Šťavnatý fofr koláč (buchta) plný jablek)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie16 975 kJ /
4 057 kcal
Bílkoviny88,66 g
– z toho živočišné bílkoviny43,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny45,26 g
Tuky145,99 g
– nasycené17,91 g
– nenasycené110,16 g
–– mononenasycené77,55 g
–– polynenasycené32,61 g
––– omega 38,64 g
Vláknina42,14 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 666 mg
Sůl2,01 g
Sacharidy576,08 g
– cukry263,85 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg jablek Jablko čerstvé 1000 g
5 5 větších vajec (nebo 6 menších) Vejce slepičí 350 g
1 1 citron (citronová kůra a šťáva) Citrón čerstvý 90 g
160 g 160 g cukru krupice (množství dle chuti jablek) Cukr bílý 160 g
1 1 rovná lžíce skořice (množství dle chuti) Skořice ceylonská
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
100 ml 100 ml vody Voda 100 ml
400 g 400 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 400 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
máslo na vymazání plechu Máslo kravské
hrubá mouka na vysypání plechu Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.