Nutriční hodnoty (Šťavnatý fofr koláč (buchta) plný jablek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 16 975 kJ / 4 057 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 45,26 g |
Tuky | 145,99 g |
– nasycené | 17,91 g |
– nenasycené | 110,16 g |
–– mononenasycené | 77,55 g |
–– polynenasycené | 32,61 g |
––– omega 3 | 8,64 g |
Vláknina | 42,14 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 666 mg |
Sůl | 2,01 g |
Sacharidy | 576,08 g |
– cukry | 263,85 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
5 5 větších vajec (nebo 6 menších) | Vejce slepičí | 350 g |
1 1 citron (citronová kůra a šťáva) | Citrón čerstvý | 90 g |
160 g 160 g cukru krupice (množství dle chuti jablek) | Cukr bílý | 160 g |
1 1 rovná lžíce skořice (množství dle chuti) | Skořice ceylonská | |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
400 g 400 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 400 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
máslo na vymazání plechu | Máslo kravské | |
hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá |