Nutriční hodnoty (Špenátová polévka s tofu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 104 kJ / 25 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,60 g |
| Tuky | 0,40 g |
| – nasycené | 0,06 g |
| – nenasycené | 0,18 g |
| –– mononenasycené | 0,02 g |
| –– polynenasycené | 0,16 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 2,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 36 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 1,60 g |
| – cukry | 0,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 tenké plátky zázvoru | Zázvor sušený | |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 1 tofu čerstvé či mražené | Tofu natural | |
| 100 g 100 g čerstvého špenátu | Špenát čerstvý | 100 g |
| nať čerstvého koriandru (petrželka nebo libeček) | Koriandr listy čerstvé | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový |