Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špenátová polévka s tofu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie104 kJ /
25 kcal
Bílkoviny2,60 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,60 g
Tuky0,40 g
– nasycené0,06 g
– nenasycené0,18 g
–– mononenasycené0,02 g
–– polynenasycené0,16 g
––– omega 30,00 g
Vláknina2,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 36 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy1,60 g
– cukry0,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 tenké plátky zázvoru Zázvor sušený
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
1 1 tofu čerstvé či mražené Tofu natural
100 g 100 g čerstvého špenátu Špenát čerstvý 100 g
nať čerstvého koriandru (petrželka nebo libeček) Koriandr listy čerstvé
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.