Nutriční hodnoty (Špenátová polévka s tofu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 104 kJ / 25 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,60 g |
Tuky | 0,40 g |
– nasycené | 0,06 g |
– nenasycené | 0,18 g |
–– mononenasycené | 0,02 g |
–– polynenasycené | 0,16 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 2,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 36 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 1,60 g |
– cukry | 0,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 tenké plátky zázvoru | Zázvor sušený | |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
1 1 tofu čerstvé či mražené | Tofu natural | |
100 g 100 g čerstvého špenátu | Špenát čerstvý | 100 g |
nať čerstvého koriandru (petrželka nebo libeček) | Koriandr listy čerstvé | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový |