Nutriční hodnoty (Koláč à la jablka v županu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
| Energie | 13 483 kJ / 3 223 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,69 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 29,44 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 35,25 g |
| Tuky | 80,05 g |
| – nasycené | 20,47 g |
| – nenasycené | 50,17 g |
| –– mononenasycené | 33,37 g |
| –– polynenasycené | 16,80 g |
| ––– omega 3 | 1,31 g |
| Vláknina | 34,70 g |
| Cholesterol | 783 mg |
| Sodík | 532 mg |
| Sůl | 1,45 g |
| Sacharidy | 543,50 g |
| – cukry | 328,53 g |
| ––– laktóza | 4,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
| 0,5 0,5 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 120 g 120 g cukru močka | Cukr bílý | 120 g |
| 100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
| 1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
| 140 g 140 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 140 g |
| 80 g 80 g tuku (Hera, máslo) | Margarín | 80 g |
| 100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |