Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vajíčková pomazánka II)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 716 kJ /
410 kcal
Bílkoviny28,60 g
– z toho živočišné bílkoviny27,97 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,63 g
Tuky30,11 g
– nasycené9,26 g
– nenasycené13,82 g
–– mononenasycené11,01 g
–– polynenasycené2,81 g
––– omega 30,22 g
Vláknina0,36 g
Cholesterol 796 mg
Sodík 539 mg
Sůl1,23 g
Sacharidy5,97 g
– cukry2,43 g
––– laktóza2,37 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1,5 KL 1,5 KL dijonské hořčice Hořčice dijonská 9 g
2 KL 2 KL bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 10 ml
2 PL 2 PL zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 50 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.