Nutriční hodnoty (Vajíčková pomazánka II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 716 kJ / 410 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,97 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,63 g |
Tuky | 30,11 g |
– nasycené | 9,26 g |
– nenasycené | 13,82 g |
–– mononenasycené | 11,01 g |
–– polynenasycené | 2,81 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 0,36 g |
Cholesterol | 796 mg |
Sodík | 539 mg |
Sůl | 1,23 g |
Sacharidy | 5,97 g |
– cukry | 2,43 g |
––– laktóza | 2,37 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1,5 KL 1,5 KL dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 9 g |
2 KL 2 KL bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 10 ml |
2 PL 2 PL zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |