Nutriční hodnoty (Vajíčková pomazánka II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 716 kJ / 410 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 27,97 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,63 g |
| Tuky | 30,11 g |
| – nasycené | 9,26 g |
| – nenasycené | 13,82 g |
| –– mononenasycené | 11,01 g |
| –– polynenasycené | 2,81 g |
| ––– omega 3 | 0,22 g |
| Vláknina | 0,36 g |
| Cholesterol | 796 mg |
| Sodík | 539 mg |
| Sůl | 1,23 g |
| Sacharidy | 5,97 g |
| – cukry | 2,43 g |
| ––– laktóza | 2,37 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 1,5 KL 1,5 KL dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 9 g |
| 2 KL 2 KL bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 10 ml |
| 2 PL 2 PL zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |