Nutriční hodnoty (Jahodová bublanina s tvarohem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 15 197 kJ / 3 632 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 28,37 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 47,81 g |
Tuky | 172,38 g |
– nasycené | 32,68 g |
– nenasycené | 127,49 g |
–– mononenasycené | 91,54 g |
–– polynenasycené | 35,95 g |
––– omega 3 | 10,33 g |
Vláknina | 38,41 g |
Cholesterol | 616 mg |
Sodík | 914 mg |
Sůl | 1,15 g |
Sacharidy | 418,72 g |
– cukry | 198,09 g |
––– laktóza | 11,24 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 150 ml |
100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
120 g 120 g oleje | Olej řepkový | 120 ml |
120 g 120 g cukru | Cukr bílý | 120 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
250 g 250 g špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | 250 g |
5 g 5 g kypřícího prášku | Kypřící prášek | 5 g |
2 g 2 g jedlé sody | Jedlá soda | 2 g |
250 g 250 g čerstvých jahod | Jahody čerstvé | 250 g |
250 250 g tvarohu z vaničky | Tvaroh polotučný | |
20 g 20 g cukru | Cukr bílý | 20 g |
20 g 20 g kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | 20 g |
10 ml 10 ml rumu | Rum | 10 ml |
30 g 30 g másla | Máslo kravské | 30 g |
30 g 30 g mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
25 g 25 g cukru | Cukr bílý | 25 g |
skořice dle chuti | Skořice ceylonská |