Nutriční hodnoty (Jahodová bublanina s tvarohem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 15 197 kJ / 3 632 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 76,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 28,37 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 47,81 g |
| Tuky | 172,38 g |
| – nasycené | 32,68 g |
| – nenasycené | 127,49 g |
| –– mononenasycené | 91,54 g |
| –– polynenasycené | 35,95 g |
| ––– omega 3 | 10,33 g |
| Vláknina | 38,41 g |
| Cholesterol | 616 mg |
| Sodík | 914 mg |
| Sůl | 1,15 g |
| Sacharidy | 418,72 g |
| – cukry | 198,09 g |
| ––– laktóza | 11,24 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 150 ml |
| 100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
| 120 g 120 g oleje | Olej řepkový | 120 ml |
| 120 g 120 g cukru | Cukr bílý | 120 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 250 g 250 g špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | 250 g |
| 5 g 5 g kypřícího prášku | Kypřící prášek | 5 g |
| 2 g 2 g jedlé sody | Jedlá soda | 2 g |
| 250 g 250 g čerstvých jahod | Jahody čerstvé | 250 g |
| 250 250 g tvarohu z vaničky | Tvaroh polotučný | |
| 20 g 20 g cukru | Cukr bílý | 20 g |
| 20 g 20 g kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | 20 g |
| 10 ml 10 ml rumu | Rum | 10 ml |
| 30 g 30 g másla | Máslo kravské | 30 g |
| 30 g 30 g mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
| 25 g 25 g cukru | Cukr bílý | 25 g |
| skořice dle chuti | Skořice ceylonská |