Nutriční hodnoty (Vepřový jazyk na hříbkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 1 821 kJ / 435 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 12,49 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,01 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,48 g | 
| Tuky | 8,49 g | 
| – nasycené | 0,93 g | 
| – nenasycené | 4,79 g | 
| –– mononenasycené | 3,44 g | 
| –– polynenasycené | 1,35 g | 
| ––– omega 3 | 0,41 g | 
| Vláknina | 64,20 g | 
| Cholesterol | 3 mg | 
| Sodík | 2,01 g | 
| Sůl | 5,00 g | 
| Sacharidy | 46,31 g | 
| – cukry | 5,71 g | 
| ––– laktóza | 0,01 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 3 3 vepřové jazyky | Jazyk vepřový | |
| 1 1 větší snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| 8 kuliček 8 kuliček pepře | Pepř černý | |
| 8 kuliček 8 kuliček jalovčinek | Jalovec čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| voda | Voda | |
| 500 g 500 g scezených, ve slaném nálevu naložených hříbků | Houby zavařené směs | 500 g | 
| 1 1 silnější plátek másla | Máslo kravské | 1 g | 
| 1 lžička 1 lžička oleje | Olej řepkový | 5 ml | 
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 30 30 % smetana na naředění | Smetana kravská sladká 12% | |
| sůl na dochucení | Sůl mořská |