Nutriční hodnoty (Jáhlovo-tvarohový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 321 kJ / 1 750 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 51,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,46 g |
Tuky | 52,90 g |
– nasycené | 38,15 g |
– nenasycené | 11,67 g |
–– mononenasycené | 7,43 g |
–– polynenasycené | 4,24 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 21,68 g |
Cholesterol | 82 mg |
Sodík | 406 mg |
Sůl | 0,95 g |
Sacharidy | 234,85 g |
– cukry | 116,95 g |
––– laktóza | 43,30 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
160 g 160 g jáhel | Jáhly | 160 g |
7 dl 7 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 700 ml |
250 g 250 g jemného tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
2 lžíce 2 lžíce medu (i více) | Med nepasterovaný | 72 g |
špetka špetka skořice | Skořice ceylonská | |
2-3 lžíce 2-3 lžíce kokosu (nemusí být) | Kokos strouhaný | 37.5 g |
želatina (na cca 1/2 l) | Želatina vepřová | |
200 g 200 g ovoce (podle chuti, může být i kompot) | Jahody čerstvé | 200 g |