Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jáhlovo-tvarohový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 321 kJ /
1 750 kcal
Bílkoviny72,76 g
– z toho živočišné bílkoviny51,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,46 g
Tuky52,90 g
– nasycené38,15 g
– nenasycené11,67 g
–– mononenasycené7,43 g
–– polynenasycené4,24 g
––– omega 30,17 g
Vláknina21,68 g
Cholesterol 82 mg
Sodík 406 mg
Sůl0,95 g
Sacharidy234,85 g
– cukry116,95 g
––– laktóza43,30 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
160 g 160 g jáhel Jáhly 160 g
7 dl 7 dl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 700 ml
250 g 250 g jemného tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
2 lžíce 2 lžíce medu (i více) Med nepasterovaný 72 g
špetka špetka skořice Skořice ceylonská
2-3 lžíce 2-3 lžíce kokosu (nemusí být) Kokos strouhaný 37.5 g
želatina (na cca 1/2 l) Želatina vepřová
200 g 200 g ovoce (podle chuti, může být i kompot) Jahody čerstvé 200 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.